Lediga tjänster


ESF projekten – ”Särskild insats trygghet”

TalangAkademin och Stiftelsen Idéer för livet har tillsammans fått finansiering från Europeiska socialfonden (ESF) för två systerprojekt med fokus på att skapa en ökad trygghet för barn och unga – i Stockholm respektive Östra Mellansverige. En projektorganisation ska nu byggas med flertalet personer för de två projekten som löper i 36 månader. Vi söker följande roller:

ESF projektet ”Lyssna in” för en mer inkluderande arbetsmarknad

TalangAkademin och Vuxenutbildningen Huddinge har tillsammans fått finansiering från Europeiska socialfonden (ESF) för ett projekt med fokus på att skapa en mer inkluderande arbetsmarknad för personer med hörselrelaterade funktionsnedsättningar. Projektet kommer att pågå i 36 månader.

Platsansvarig koordinator till Uppsala

Vill du vara med oss och göra skillnad för människor och samhället i stort? Vi söker nu en platsansvarig koordinator till Uppsala då vår nuvarande kollega går vidare till andra uppdrag.

I rollen som platsansvarig koordinator ansvarar du för den lokala verksamheten genom att coacha och matcha arbetssökande till praktik, följa upp, utföra validering samt skapa nya samarbeten. Du är kontaktperson mot flera olika parter som till exempel talanger, arbetsförmedling, kommun och företag samt kollegor i teamet. Information och presentation av uppdraget hos samarbetspartner eller blivande partners är en viktig del i uppdraget. Du ansvarar för löpande uppföljning, dokumentation, administration samt rapporterar löpande till verksamhetschef och finansiärer.

Sista ansökningsdag är den 14 juli så skicka in din ansökan redan idag! Läs mer om tjänsten här:

Läs mer om alla tjänsterna och hur du ansöker i menyn till vänster!