Partners

Vill du bli vår partner?

TalangAkademin är ett praktikkoncept mellan arbetsmarknadens parter, med stöd från Tillväxtverket och ledande fastighetsbolag. Fasticon AB är konceptägare. Som partner till TalangAkademin får du möjlighet att ta ett socialt ansvar och bidra till ett fungerande närområde. För när människor har jobb och känner sig delaktiga utvecklas samhället, företagandet och demokratin. Vi samarbetar även tajt med kommun/stad, arbetsförmedlingen och det lokala näringslivet.

Det är enkelt att vara partner till oss!

Det är enkelt att vara partner till oss då vi har koordinatorer som tar hand om kontakten med talangerna och söker upp arbetsgivare som kan erbjuda praktikplatser. Allt för att förenkla och göra det så smidigt som möjligt.

Fram till slutet av 2020 medfinansieras konceptet av Tillväxtverket samt rådande fastighetsbolag där Fasticon AB är konceptägare.

Samarbetspartners i Sundbyberg: Fastighets AB Balder Fastighets AB Förvaltaren, Järntorget, Wallenstam AB och Wåhlin Fastigheter.

Samarbetspartners i Huddinge: Fastighets AB Balder, Fabege, Huge Fastigheter, Huddinge Samhällsfastigheter, H2M och Vincero.

Vill du också bli vår partner och vill vara med oss att göra skillnad på riktigt? Ta kontakt med oss här: kontaktuppgifter här.