Stig-Arne ”Stigge” Bäckman delar med sig i ny biografi

Tänk om det finns andra vägar framåt i livet än de traditionellt utstakade. Tänk om människor växer av att få göra saker på riktigt, att bli sedda och bekräftade för vad de faktiskt visar sig vara kapabla till. Tänk om vi helt enkelt skulle tänka om, för att skapa ett starkare samhälle som håller ihop helheten och bygger bort utanförskap.

Stig-Arne Bäckman är den otålige dyslektikern, idésprutan och innovatören som valt att vandra längs en egen stig. Han är grundare av Urkraft och TalangAkademin och har sommarpratat i P1.

I sin biografi delar Stigge öppenhjärtigt med sig av sina idéer, mörka stunder och en massa galna upptåg han fått vara med om genom att våga att tro på något.

Här intervjuas även Stigge av Sveriges Radio P4 Västerbotten.

Recensioner:

Det Stigge inte upplevt här i livet är inte värt uppleva. Han satt i militär arrest vid två tillfällen, städade Finlandsbåtar, var busig i skolan, startade Klubb Palladium (den gamla biografen) minns Gewes, Tecknar-Olle Johansson på Norran, Urkraft, kontakterna med Margot Wallström – ja, ni förstår, den här mannen har aldrig suttit stilla. Inte ens idag, va? Tillsammans med Jonas Fahlman – min tidigare arbetskompis på Norran – har de jobbat ihop en bok som hela Skellefteå bör läsa, både gammal och ung och mitt emellan... Läs och njut!