Walk & Talk i Sundbyberg

Vårt arbete går ut på att träffa människor som står långt ifrån arbetsmarknaden för att stödja och matcha ut dem i en praktik som valideras. När Covid-19 gjorde sig till känna ställde vi om oss och arrangerande en ”Walk & Talk” i Sundbyberg. Det låter som namnet dvs att vi gick och pratade med våra deltagare utomhus med behörigt avstånd. Vi har träffas på tisdagar sedan i mars och det har givit ringar på vattnet då fler och fler har anslutit. I både regn och rusk till strålande sol.

Flera av de som deltagit har sagt att det har varit härligt att få komma ut och träffa likasinnade och att få prata av sig kring oron för arbetsmarknaden och vad som sker i vårt samhälle på grund av pandemin. Några av deltagarna har vi även redan matchat ut i praktik och några har vi hjälp att slipa till sitt CV.

Nästa tisdag den 9 juni har vi ingen ”Walk & Talk” men vi har en säsongsavslutning där vi kommer att avsluta med att bjuda alla på fika.

Vill du också följa med på säsongsavslutningen av ”Walk & Talk” i Sundbyberg? Kom till Hallonbergen Centrum tisdag 16 juni kl. 14.30, vi ses vid entrén. Ingen föranmälan behövs! Vi tar sedan en paus över sommaren och avvaktar utvecklingen av pandemin för att fortsätta våra träffar i höst.

Varmt välkomna!